Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Bigos*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sapphire" data-source="post: 900817" data-attributes="member: 14959"><p>Tak, zalej kapuchę wodą i daj jej żyć swoim życiem. W tym czasie podpiecz sobie mięsko, dorzuć do kapusty, ewentualnie dolej wody i niechsię dusi.</p><p></p><p>Nie wiem, czy cebula jest konieczna - ja nie wyobrażam sobie bez niej bigosu. I bez czosnku. Jeśli nie masz w tej chwili, nic nie szkodzi, dorzucisz później (np.część surowa, a część podpieczona)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sapphire, post: 900817, member: 14959"] Tak, zalej kapuchę wodą i daj jej żyć swoim życiem. W tym czasie podpiecz sobie mięsko, dorzuć do kapusty, ewentualnie dolej wody i niechsię dusi. Nie wiem, czy cebula jest konieczna - ja nie wyobrażam sobie bez niej bigosu. I bez czosnku. Jeśli nie masz w tej chwili, nic nie szkodzi, dorzucisz później (np.część surowa, a część podpieczona) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Bigos*
Top
Bottom