Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt warszawski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 994242" data-attributes="member: 7687"><p>W kwestii mąki kukurydzianej...</p><p>Któregoś dnia zrobiłam taki biszkopt. Jajka ubite z cukrem a tu okazuje się, że są najróżniejsze produky ale mąki pszennej najmniej. Połowę porcji stanowiła mąka kukurydziana. Przez ten dodatek, moim zdaniem, ciasto nie zyskało ani na kolorze ani na strukturze. Zabrakło mu puszystości i lekkości, było bardziej &quot;ciężkie&quot;.</p><p>Gdy się chce uzyskać puszysty biszkopt, radziłabym tak jak dziunia, pominąć kukurydzianą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 994242, member: 7687"] W kwestii mąki kukurydzianej... Któregoś dnia zrobiłam taki biszkopt. Jajka ubite z cukrem a tu okazuje się, że są najróżniejsze produky ale mąki pszennej najmniej. Połowę porcji stanowiła mąka kukurydziana. Przez ten dodatek, moim zdaniem, ciasto nie zyskało ani na kolorze ani na strukturze. Zabrakło mu puszystości i lekkości, było bardziej "ciężkie". Gdy się chce uzyskać puszysty biszkopt, radziłabym tak jak dziunia, pominąć kukurydzianą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt warszawski
Top
Bottom