Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt warszawski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mysz" data-source="post: 994714" data-attributes="member: 1843"><p>połowy już nie ma a ja dopiero teraz piszę... kopa mi w doopę. </p><p>Bardzo dobre, smakowało nawet mężowi który ciast z truskawkami nie jada. </p><p>U mnie truskawki zostały na górze, w ogóle Twoje zdjęcie Mi o wiele bardziej apetyczne. </p><p>Lukru nie zrobiłam z lenistwa. </p><p>Tortownica 26 cm bo taką miałam pod ręką, nieco plaskate ale najważniejsze że bez zakalca co w moim przypadku jest dużym sukcesem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mysz, post: 994714, member: 1843"] połowy już nie ma a ja dopiero teraz piszę... kopa mi w doopę. Bardzo dobre, smakowało nawet mężowi który ciast z truskawkami nie jada. U mnie truskawki zostały na górze, w ogóle Twoje zdjęcie Mi o wiele bardziej apetyczne. Lukru nie zrobiłam z lenistwa. Tortownica 26 cm bo taką miałam pod ręką, nieco plaskate ale najważniejsze że bez zakalca co w moim przypadku jest dużym sukcesem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt warszawski
Top
Bottom