Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt warszawski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 998580" data-attributes="member: 2721"><p>Hmmmm... to właśnie nie jest wcale &quot;klasyczny&quot; biszkopt. Nie &quot;tortowy&quot;. </p><p>On wcale nie rośnie jak szalony. ciasto jest takie, jak na zdjęciu moim i na zdjęciach wszystkich dziewczyn, stosunkowo niskie.</p><p>myślę, że jeśli byś chciała go użyć do przełożenia masą to by lepiej było upiec 2 biszkopty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 998580, member: 2721"] Hmmmm... to właśnie nie jest wcale "klasyczny" biszkopt. Nie "tortowy". On wcale nie rośnie jak szalony. ciasto jest takie, jak na zdjęciu moim i na zdjęciach wszystkich dziewczyn, stosunkowo niskie. myślę, że jeśli byś chciała go użyć do przełożenia masą to by lepiej było upiec 2 biszkopty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt warszawski
Top
Bottom