Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt z syropem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kinga00" data-source="post: 595006" data-attributes="member: 3322"><p>powiem tak, zrobilam dziś. Bylo to robienie naprędce i bez proporcji (tak juz mam, niegdy nie robie z proporcji) trzymalam się tylko konsystencji ciasta. Nie dałam na spód syropu czy też miodu, zapomnialam wysmarowac naczynie (ale chyba duuzo masla dalam i nie przywarlo ani nic). Nie przykrylam folią i moze to mój błąd bo musiałam dłuzej piec bo na samym środku naczynia miałam taką &quot;półsurową łatkę&quot;. </p><p>Smakowało polane jogurtem truskawkowym, nie było za słodkie bo nie lubię przesłodzenia. Nie było suche, choć mikrofalowalam łącznie 7 minut </p><p>Myślę, że powtórzę, może dodam kakao?</p><p></p><p>dzięki za przepis!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kinga00, post: 595006, member: 3322"] powiem tak, zrobilam dziś. Bylo to robienie naprędce i bez proporcji (tak juz mam, niegdy nie robie z proporcji) trzymalam się tylko konsystencji ciasta. Nie dałam na spód syropu czy też miodu, zapomnialam wysmarowac naczynie (ale chyba duuzo masla dalam i nie przywarlo ani nic). Nie przykrylam folią i moze to mój błąd bo musiałam dłuzej piec bo na samym środku naczynia miałam taką "półsurową łatkę". Smakowało polane jogurtem truskawkowym, nie było za słodkie bo nie lubię przesłodzenia. Nie było suche, choć mikrofalowalam łącznie 7 minut Myślę, że powtórzę, może dodam kakao? dzięki za przepis!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt z syropem
Bottom