Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Biszkopty szampańskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margarete" data-source="post: 1099752" data-attributes="member: 4430"><p>Kasha, wczoraj robilam po raz drugi i &quot;zaoszczedzilam&quot; troche kalorii eliminujac dwa zoltka, ktore zuzylam do kruchego. Tez byly pyszne! A wiec bierz sie do roboty, bo naprawde ubija sie i piecze blyskawicznie! Mozna przelozyc kremem, powidlem, posypac cukrem albo troszke polukrowac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margarete, post: 1099752, member: 4430"] Kasha, wczoraj robilam po raz drugi i "zaoszczedzilam" troche kalorii eliminujac dwa zoltka, ktore zuzylam do kruchego. Tez byly pyszne! A wiec bierz sie do roboty, bo naprawde ubija sie i piecze blyskawicznie! Mozna przelozyc kremem, powidlem, posypac cukrem albo troszke polukrowac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Biszkopty szampańskie
Top
Bottom