Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Biusty kurze w marynacie kombinowanej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="wiolontela" data-source="post: 156775" data-attributes="member: 624"><p>Takie własnie biusty wykonałam wczoraj zaskoczona wizytą takich jednych Ą i Ę </p><p></p><p>Potrzebne będą: </p><p></p><p>2 podwójne kurze biusty pokrojone odpowiednio na dość grube kawalki (mnie wyszło osiem, biusty były duże) </p><p>5 łyżek powideł śliwkowych </p><p>3 łyżki miodu </p><p>pól szklanki oliwy </p><p>sól </p><p>pieprz </p><p>papryka słodka mielona </p><p>czosnek sproszkowany </p><p>6 łyżek wina (ja dałam sangrię, bo mi zalegała aczkowliek lepsze byłoby białe , jak mniemam) </p><p></p><p>Prócz biustów wszytsko wymieszać. To będzie marynata. Biusty nurzać w marynacie i odstawić do leżakowania w zimne miejsce na godzin kilka. A potem na grilla. Albo patelnię. Ja uzyłam patelni, bpo mi się skończył brykiet </p><p></p><p>Podałam z grzankami i tzatziki ulubionymi przez Ślubnego mego. </p><p></p><p>Nie powiem, ,zaskakujący mnie Ą i Ę byli pod wrazeniem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wiolontela, post: 156775, member: 624"] Takie własnie biusty wykonałam wczoraj zaskoczona wizytą takich jednych Ą i Ę Potrzebne będą: 2 podwójne kurze biusty pokrojone odpowiednio na dość grube kawalki (mnie wyszło osiem, biusty były duże) 5 łyżek powideł śliwkowych 3 łyżki miodu pól szklanki oliwy sól pieprz papryka słodka mielona czosnek sproszkowany 6 łyżek wina (ja dałam sangrię, bo mi zalegała aczkowliek lepsze byłoby białe , jak mniemam) Prócz biustów wszytsko wymieszać. To będzie marynata. Biusty nurzać w marynacie i odstawić do leżakowania w zimne miejsce na godzin kilka. A potem na grilla. Albo patelnię. Ja uzyłam patelni, bpo mi się skończył brykiet Podałam z grzankami i tzatziki ulubionymi przez Ślubnego mego. Nie powiem, ,zaskakujący mnie Ą i Ę byli pod wrazeniem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Biusty kurze w marynacie kombinowanej
Bottom