Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Blanquette de veau
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1298803" data-attributes="member: 10341"><p>Ja dzisiaj dostałam cielęcinę, mam szalotki, a jutro dokupiłabym pieczarki. Mam ochotę Joanno na Twoją potrawke, czy też gulasz. Tylko nie wiem, jak go robisz. Czy byłoby dużym nietaktem, gdybym poprosiła Cię o przepis? Będę bardzo wdzięczna. Nawet w formie linku, żeby nie przeszkadzać Beacie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1298803, member: 10341"] Ja dzisiaj dostałam cielęcinę, mam szalotki, a jutro dokupiłabym pieczarki. Mam ochotę Joanno na Twoją potrawke, czy też gulasz. Tylko nie wiem, jak go robisz. Czy byłoby dużym nietaktem, gdybym poprosiła Cię o przepis? Będę bardzo wdzięczna. Nawet w formie linku, żeby nie przeszkadzać Beacie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Blanquette de veau
Top
Bottom