Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Blińczyki carskie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1679268" data-attributes="member: 59"><p>Zawsze robię odwrotnie. Może przez sitko tak to działa, ale im rzadsze się miesza tym trudniej ewentualne grudki rozbić. </p><p>Powiedzcie czy cienkie toto. </p><p>Ja daję 3/4 wody i mleko sojowe. Miałam raz pomysł zaszaleć ze zwykłym, to jakieś takie miekkie. Wszystkie się rwały. No nie szkodzi. Tak czy inaczej mało tego mleka nikt nie poczuje różnicy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1679268, member: 59"] Zawsze robię odwrotnie. Może przez sitko tak to działa, ale im rzadsze się miesza tym trudniej ewentualne grudki rozbić. Powiedzcie czy cienkie toto. Ja daję 3/4 wody i mleko sojowe. Miałam raz pomysł zaszaleć ze zwykłym, to jakieś takie miekkie. Wszystkie się rwały. No nie szkodzi. Tak czy inaczej mało tego mleka nikt nie poczuje różnicy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Blińczyki carskie*
Top
Bottom