Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Bliny na zakwasie wg Ayn*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 705122" data-attributes="member: 592"><p>Mariaanna super ,że smakowało ,a że mało......Można podwoić na drugi raz </p><p>Ja je robiłam z żytniego i pszennego zakwasu i te pszenne są delikatniejsze ,a żytnie mają trochę więcej charakteru -zwłaszcza ,że był to zakwas razowy (pszenny mam na chlebowej mące)</p><p>Nie wiem ,które mi bardziej smakują</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 705122, member: 592"] Mariaanna super ,że smakowało ,a że mało......Można podwoić na drugi raz Ja je robiłam z żytniego i pszennego zakwasu i te pszenne są delikatniejsze ,a żytnie mają trochę więcej charakteru -zwłaszcza ,że był to zakwas razowy (pszenny mam na chlebowej mące) Nie wiem ,które mi bardziej smakują [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Bliny na zakwasie wg Ayn*
Top
Bottom