Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Blok waniliowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 738162" data-attributes="member: 956"><p>Ilona mnie się wydaje, że przyczyną może być odtłuszczone i do tego granulowane mleko i jeszcze dodatkowo zmniejszanie ilości masła. Mleko granulowane zachowuje się zupełnie inaczej niż zwykłe w proszku.</p><p>Jak wyciągnęłyście ten wątek i mnie się zachciało zrobić. Zrobiłam według <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22254&view=findpost&p=593732" target="_blank"><strong>przepisu Lullaby</strong></a>. Nie miałam tylko bakalii takich jak w przepisie i tym razem dałam trochę rodzynek, orzechy nerkowce i suszone morele. </p><p>Wczoraj zrobiony, tak wygląda po nocy spędzonej w lodówce:</p><p></p><p>[ATTACH=full]30883[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]30884[/ATTACH]</p><p></p><p>Jak widać kroi się bez problemu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 738162, member: 956"] Ilona mnie się wydaje, że przyczyną może być odtłuszczone i do tego granulowane mleko i jeszcze dodatkowo zmniejszanie ilości masła. Mleko granulowane zachowuje się zupełnie inaczej niż zwykłe w proszku. Jak wyciągnęłyście ten wątek i mnie się zachciało zrobić. Zrobiłam według [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22254&view=findpost&p=593732"][B]przepisu Lullaby[/B][/URL]. Nie miałam tylko bakalii takich jak w przepisie i tym razem dałam trochę rodzynek, orzechy nerkowce i suszone morele. Wczoraj zrobiony, tak wygląda po nocy spędzonej w lodówce: [ATTACH=full]30883[/ATTACH] [ATTACH=full]30884[/ATTACH] Jak widać kroi się bez problemu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Blok waniliowy
Top
Bottom