Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Błyskawiczne bułeczki , nadziewane śliwką z marcepanem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1026396" data-attributes="member: 4258"><p>Owszem, jest troszkę wilgotny. Taki karmelowy (jak w buchtach). Ale myślę, że gdyby dac mniej mleka, np. ok. 80ml, to bułki wszystko wchłoną i spód nie będzie wilgotny. Jeżeli nie lubisz takich bułeczek to zalewę można pominąc a do ciasta dac ciut więcej cukru. Pewnie też wyjdą smaczne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1026396, member: 4258"] Owszem, jest troszkę wilgotny. Taki karmelowy (jak w buchtach). Ale myślę, że gdyby dac mniej mleka, np. ok. 80ml, to bułki wszystko wchłoną i spód nie będzie wilgotny. Jeżeli nie lubisz takich bułeczek to zalewę można pominąc a do ciasta dac ciut więcej cukru. Pewnie też wyjdą smaczne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Błyskawiczne bułeczki , nadziewane śliwką z marcepanem
Top
Bottom