Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Boczek marynowany w imbirze.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 753816" data-attributes="member: 298"><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Boczek marynowany w imbirze.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">1 kg boczku wieprzowego</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Marynata:</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">1/2 szklanki oleju</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">1/2 szklanki wody</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">1 i 1/2 łyżeczki mielonego imbiru</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">sól i pieprz wedle uznania</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Boczek, w jednym kawałku nacieramy marynatą i odstawiamy na 24 godziny do lodówki.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Następnie pieczemy pod przykryciem ok. 2 godzin.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Jadłam go u koleżanki i piałam z zachwytu.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Mięciutki, po prostu rozpływał się w ustach.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Źródło: koleżanka Ewa</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 753816, member: 298"] [SIZE=12][FONT=Book Antiqua]Boczek marynowany w imbirze. 1 kg boczku wieprzowego Marynata: 1/2 szklanki oleju 1/2 szklanki wody 1 i 1/2 łyżeczki mielonego imbiru sól i pieprz wedle uznania Boczek, w jednym kawałku nacieramy marynatą i odstawiamy na 24 godziny do lodówki. Następnie pieczemy pod przykryciem ok. 2 godzin. Jadłam go u koleżanki i piałam z zachwytu. Mięciutki, po prostu rozpływał się w ustach. Źródło: koleżanka Ewa[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Boczek marynowany w imbirze.
Top
Bottom