Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinski na zaparce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1397426" data-attributes="member: 1142"><p>Na Litwie. Salyklas, tutaj ich strona : <a href="http://www.salyklas.lt/index1.php?m=2&lang=EN" target="_blank">Salyklas</a>. Wystarczy wyslac do nich maila. Nie wiem czy transportuja mniejsze ilosci (zamawialam 25kg worki), ale moze wysylaja drobniejsze poczta. Za przesylke 150kg zaplacilam 100 EU, trudno powiedziec czy to cena od wagi czy tez za odleglosc, bo jesli to drugie to maja do Ciebie znacznie blizej. Rugemalta 30 EU, ciemny litewski 17 EU, jasny zytni (diastyczny) 15EU za worek oczywiscie. Jesli bedziesz miec problemy to daj znac, moze uda mi sie zarazdzic.</p><p></p><p>Przepis na chleb przesle Ci jeszcze dzis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1397426, member: 1142"] Na Litwie. Salyklas, tutaj ich strona : [URL="http://www.salyklas.lt/index1.php?m=2&lang=EN"]Salyklas[/URL]. Wystarczy wyslac do nich maila. Nie wiem czy transportuja mniejsze ilosci (zamawialam 25kg worki), ale moze wysylaja drobniejsze poczta. Za przesylke 150kg zaplacilam 100 EU, trudno powiedziec czy to cena od wagi czy tez za odleglosc, bo jesli to drugie to maja do Ciebie znacznie blizej. Rugemalta 30 EU, ciemny litewski 17 EU, jasny zytni (diastyczny) 15EU za worek oczywiscie. Jesli bedziesz miec problemy to daj znac, moze uda mi sie zarazdzic. Przepis na chleb przesle Ci jeszcze dzis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinski na zaparce
Top
Bottom