Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1358550" data-attributes="member: 692"><p>To jest proporcja na blaszke 30x11 cm ( ta w glownym przepisie).</p><p>To zebys wiedziala, czy robic z podwojnej porcji czy upiec dwie mniejsze blaszki.</p><p></p><p>Zaleznie od suchosci uzytej maki plynu ( z przepisu) moze byc w sam raz, za duzo albo za malo. </p><p>Moim zdaniem lepiej zeby ciasto było bardziej zwarte niz za luzne, bo jak bedzie zbyt mokre to moze sie zdarzyc zakalec.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1358550, member: 692"] To jest proporcja na blaszke 30x11 cm ( ta w glownym przepisie). To zebys wiedziala, czy robic z podwojnej porcji czy upiec dwie mniejsze blaszki. Zaleznie od suchosci uzytej maki plynu ( z przepisu) moze byc w sam raz, za duzo albo za malo. Moim zdaniem lepiej zeby ciasto było bardziej zwarte niz za luzne, bo jak bedzie zbyt mokre to moze sie zdarzyc zakalec. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
Top
Bottom