Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1739601" data-attributes="member: 592"><p>Elu, to jak z litewskim, piekłam nawet takie drożdżowe co miały w nazwie litewski( były bardzo smaczne)</p><p>Ba od znajomych dostawałam taki kupiony w Wilnie i też różnie z ich jakością bywało i w smaku przegrywały z tym co piekłam, nawet ten drożdżowy wygrywał. Jedyny wybitny to był od pana Tadeusza co tam mieszkał przed wojną i kupował w piekarni co tam była też przed wojną(chodzi o drugą światową)</p><p>Jak jaszcze mi się chciało to upiekłam raz ten chleb z przepisu podanego przez Jacka, nie przeczę był wybitny , ale ten Pusi jest też przepyszny i tak łatwy ,że nadal mi się go chce piec</p><p><a href="https://przepisynadomowyserichleb.blogspot.com/2020/08/rosyjski-chleb-zytni-z-zaparka-w-3-dni.html" target="_blank">https://przepisynadomowyserichleb.blogspot.com/2020/08/rosyjski-chleb-zytni-z-zaparka-w-3-dni.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1739601, member: 592"] Elu, to jak z litewskim, piekłam nawet takie drożdżowe co miały w nazwie litewski( były bardzo smaczne) Ba od znajomych dostawałam taki kupiony w Wilnie i też różnie z ich jakością bywało i w smaku przegrywały z tym co piekłam, nawet ten drożdżowy wygrywał. Jedyny wybitny to był od pana Tadeusza co tam mieszkał przed wojną i kupował w piekarni co tam była też przed wojną(chodzi o drugą światową) Jak jaszcze mi się chciało to upiekłam raz ten chleb z przepisu podanego przez Jacka, nie przeczę był wybitny , ale ten Pusi jest też przepyszny i tak łatwy ,że nadal mi się go chce piec [URL]https://przepisynadomowyserichleb.blogspot.com/2020/08/rosyjski-chleb-zytni-z-zaparka-w-3-dni.html[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
Top
Bottom