Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 374529" data-attributes="member: 1142"><p>Nie ma to nie...</p><p>Powiem Wam kobietki, ze bardzo sie ciesze...bo to taki niezwyczajny chlebek - nazwa pochodzi od miejscowosci Borodino w Rosji, gdziez to armia carska zwyciezyla armie napoleonska). Tyle historii, chleb jest rzeczywiscie warty upieczenia i jest tak cudownie aromatyczny!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 374529, member: 1142"] Nie ma to nie... Powiem Wam kobietki, ze bardzo sie ciesze...bo to taki niezwyczajny chlebek - nazwa pochodzi od miejscowosci Borodino w Rosji, gdziez to armia carska zwyciezyla armie napoleonska). Tyle historii, chleb jest rzeczywiscie warty upieczenia i jest tak cudownie aromatyczny! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
Top
Bottom