Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 698495" data-attributes="member: 692"><p>Zrobilam chleb Borodinsky, bez melasy czy miodu, bo nie mialam... dodalam znacznie wiecej wody niz w przepisie, bo ciasto bylo tak suche, ze nie zgarnialo maki jak lyzka mieszalam. Sadzilam, ze upieke jutro rano. Tymczasem juz sie podnosi, jak tak dalej pojdzie, to okolo polnocy bede musiala wsadzic do piekarnika.Fotka jutro.</p><p>qd</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 698495, member: 692"] Zrobilam chleb Borodinsky, bez melasy czy miodu, bo nie mialam... dodalam znacznie wiecej wody niz w przepisie, bo ciasto bylo tak suche, ze nie zgarnialo maki jak lyzka mieszalam. Sadzilam, ze upieke jutro rano. Tymczasem juz sie podnosi, jak tak dalej pojdzie, to okolo polnocy bede musiala wsadzic do piekarnika.Fotka jutro. qd [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
Top
Bottom