Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="oliweczka" data-source="post: 785818" data-attributes="member: 1802"><p>przyznam, ze to pierwszy chleb, ktory w moim wykonaniu nie nadawal sie za bardzo do jedzenia- a do fotki juz tym bardziej</p><p>wyrastal bardzo dlugo, cos ponad dobe- podejrzewam, ze zakwas sie zbiesil.</p><p>I w efekcie tak zaprzyjaznil sie blaszka, ze nie chcial jej opuscic. W koncu wylazl, ale skorka zostala...</p><p>I skorki byly przepyszne, chrupiace i cudnie pachnace kolendra, a w srodku- gniot.</p><p>Tak czy inaczej- kolor i zapach chleba jest super- bardzo lubie kolendre.</p><p>Mysle, ze powtorze eksperyment, mam nadzieje, ze z lepszym skutkiem...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oliweczka, post: 785818, member: 1802"] przyznam, ze to pierwszy chleb, ktory w moim wykonaniu nie nadawal sie za bardzo do jedzenia- a do fotki juz tym bardziej wyrastal bardzo dlugo, cos ponad dobe- podejrzewam, ze zakwas sie zbiesil. I w efekcie tak zaprzyjaznil sie blaszka, ze nie chcial jej opuscic. W koncu wylazl, ale skorka zostala... I skorki byly przepyszne, chrupiace i cudnie pachnace kolendra, a w srodku- gniot. Tak czy inaczej- kolor i zapach chleba jest super- bardzo lubie kolendre. Mysle, ze powtorze eksperyment, mam nadzieje, ze z lepszym skutkiem... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Borodinsky
Top
Bottom