Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Botwinka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1530124" data-attributes="member: 10341"><p>Nie zakładam nowego wątku, bo dzisiaj gotowałam ją prawie identycznie i nie wniosłabym do przepisu nic nowego. Czasem gotuję botwinkę na tzw. &#8222;słowie bożym&#8221; i wtedy mogłabym zmienić miejsce. Zazwyczaj podprawiam octem i cukrem oraz zmniejszam ilość natki.. Dzisiaj, niestety, pod koniec gotowania zorientowałam się, że zabrakło mi trochę śmietany, a za oknami święto. Po dokładnym doprawieniu i dołożeniu poćwiartowanego jajka na twardo, botwinka okazała się świetna. </p><p></p><p></p><p>edit: nie mogę wstawić zdjęcia, bo ciągle wyskakuje mi błąd, że post jest za duży. Już zminimalizowałam zdjęcie do granic możliwości, ale ciągle jest to samo. Ten piekielny &quot;błąd&quot; coś za bardzo mnie lubi.. Spróbuję jeszcze to zdjęcie wstawić w następnym poście - zobaczymy, co z tego wyjdzie.</p><p></p><p>Owszem - zamiast zdjęcia, kolejny raz wyszedł &quot;błąd&quot;.</p><p>Dam już spokój i przeniosę się do technicznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1530124, member: 10341"] Nie zakładam nowego wątku, bo dzisiaj gotowałam ją prawie identycznie i nie wniosłabym do przepisu nic nowego. Czasem gotuję botwinkę na tzw. „słowie bożym” i wtedy mogłabym zmienić miejsce. Zazwyczaj podprawiam octem i cukrem oraz zmniejszam ilość natki.. Dzisiaj, niestety, pod koniec gotowania zorientowałam się, że zabrakło mi trochę śmietany, a za oknami święto. Po dokładnym doprawieniu i dołożeniu poćwiartowanego jajka na twardo, botwinka okazała się świetna. edit: nie mogę wstawić zdjęcia, bo ciągle wyskakuje mi błąd, że post jest za duży. Już zminimalizowałam zdjęcie do granic możliwości, ale ciągle jest to samo. Ten piekielny "błąd" coś za bardzo mnie lubi.. Spróbuję jeszcze to zdjęcie wstawić w następnym poście - zobaczymy, co z tego wyjdzie. Owszem - zamiast zdjęcia, kolejny raz wyszedł "błąd". Dam już spokój i przeniosę się do technicznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Botwinka
Top
Bottom