Uwielbiam sery pod kazda postacia, no dobra , moze tylko z wyjatkiem tych co zapachem odrzucaja na kilometr. Smaczna i bardzo prosta w przygotowaniu przystawka
ser brie ( w krazku)
miod
migdalowe platki ( ewentualnie orzechy wloskie)
Piekarnik nastawiam na 180C. Ser wkladam do naczynia zaroodpornego lub na blache nastepnie lekko polewam miodem i posypuje migdalami.
Pieke okolo 5-7 minut az ser zacznie sie robic miekki ale jeszcze nie topnieje
Podaje z krakersami
Tak samo pyszny jest ser brie zapiekany z zurawinowym sosem
Zrodlo- Ina Garten
ser brie ( w krazku)
miod
migdalowe platki ( ewentualnie orzechy wloskie)
Piekarnik nastawiam na 180C. Ser wkladam do naczynia zaroodpornego lub na blache nastepnie lekko polewam miodem i posypuje migdalami.
Pieke okolo 5-7 minut az ser zacznie sie robic miekki ale jeszcze nie topnieje
Podaje z krakersami
Tak samo pyszny jest ser brie zapiekany z zurawinowym sosem
Zrodlo- Ina Garten