Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
brik
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="oski" data-source="post: 577969" data-attributes="member: 4841"><p>brika mozna zrobic rowniez z gotowanymi,przetartymi przez praske ziemniakami wymieszanymi z zielona pietruszka.Ziemniaki polozyc na placek,zrobic wglebienie i wbic bo niego jajko.Jajko lekko posolic,wszystko zwinac w rulon i smazyc na patelni.Ja tez nie smaze ich w bardzo glebokim tluszczu ze wzgledu na kalorycznosc(ale sama siebie chyba oszukuje bo to pewnie zadna roznica).Przepis oryginalny od kucharza z Tunezji-prosty a zarazem pyszny.Polecam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oski, post: 577969, member: 4841"] brika mozna zrobic rowniez z gotowanymi,przetartymi przez praske ziemniakami wymieszanymi z zielona pietruszka.Ziemniaki polozyc na placek,zrobic wglebienie i wbic bo niego jajko.Jajko lekko posolic,wszystko zwinac w rulon i smazyc na patelni.Ja tez nie smaze ich w bardzo glebokim tluszczu ze wzgledu na kalorycznosc(ale sama siebie chyba oszukuje bo to pewnie zadna roznica).Przepis oryginalny od kucharza z Tunezji-prosty a zarazem pyszny.Polecam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
brik
Top
Bottom