Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Brokuły z patelni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1594569" data-attributes="member: 67"><p>Brokuła podzielić na różyczki, opłukać, łodygę obrać, pokroić w plastry. Umieścić na patelni, podlać kilkoma łyżkami wody, dodać łyżeczkę masła (albo i dwie), lekko osolić lub posypać odrobiną wegety. Przykryć i trzymać na niewielkim ogniu ok. 10 minut, aż osiągnie pożądaną miękkość, a woda odparuje. </p><p>Brokuł robiony tym sposobem zachowuje kształty, ładny zielony kolor i jest naprawdę smaczny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1594569, member: 67"] Brokuła podzielić na różyczki, opłukać, łodygę obrać, pokroić w plastry. Umieścić na patelni, podlać kilkoma łyżkami wody, dodać łyżeczkę masła (albo i dwie), lekko osolić lub posypać odrobiną wegety. Przykryć i trzymać na niewielkim ogniu ok. 10 minut, aż osiągnie pożądaną miękkość, a woda odparuje. Brokuł robiony tym sposobem zachowuje kształty, ładny zielony kolor i jest naprawdę smaczny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Brokuły z patelni
Top
Bottom