Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Brokuły z patelni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1596646" data-attributes="member: 1142"><p>Udalo mi sie przygotowac same brokuly wg nakazow. Zaczne od tego, ze brokuly zakupilam super swieze i jedrne. Jednego zrobilam w sobote z czosnkiem podsmazonym na lyzce masla, dodalam posolone rozyczki i pare lyzek wody. Byly lepsze od tych przyrzadzonych z kalafiorem pod wzgledem konsystencji (nie doskonalej jednak) ale zupelnie stracily kolor. Dzis podobniez, niestety, mimo, ze za kazdym razem trzymam je pod przykryciem krocej i krocej. Oprocz soli i czosnku dodalam dzis tez posiekana swieza paryczke chilli. Ogolnie rzecz biorac, najlepsze z patelni (moim zdaniem oczywiscie) sa kalafiory i fasolka. O szparagach i innych warzywach nie wspomniam tutaj, gdyz dusze je na masle od dawna i nie mam zadnych zastrzezen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1596646, member: 1142"] Udalo mi sie przygotowac same brokuly wg nakazow. Zaczne od tego, ze brokuly zakupilam super swieze i jedrne. Jednego zrobilam w sobote z czosnkiem podsmazonym na lyzce masla, dodalam posolone rozyczki i pare lyzek wody. Byly lepsze od tych przyrzadzonych z kalafiorem pod wzgledem konsystencji (nie doskonalej jednak) ale zupelnie stracily kolor. Dzis podobniez, niestety, mimo, ze za kazdym razem trzymam je pod przykryciem krocej i krocej. Oprocz soli i czosnku dodalam dzis tez posiekana swieza paryczke chilli. Ogolnie rzecz biorac, najlepsze z patelni (moim zdaniem oczywiscie) sa kalafiory i fasolka. O szparagach i innych warzywach nie wspomniam tutaj, gdyz dusze je na masle od dawna i nie mam zadnych zastrzezen. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Brokuły z patelni
Top
Bottom