Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Brokuły z patelni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1603212" data-attributes="member: 2354"><p>Ja gotuje na parze od lat brokuly, kalafior, nawet mini marchewke, ale nie w szybkowarze (bo nie mam), tylko na rozkladanym sitku w garnku nad woda, ktora wytwarza pare. Gotuje sie szybko, od 5-10 min. w zaleznosci od twardosci jarzyn i jak miekkie chce miec. Brokuly maja twarde lodygi, ale w nich jest najwiecej witamin, ja tylko obieram z twardej skorki, kroje na plasterki i gotuje razem z glowkami na parze. Wode z dna garnka uzywam do zupy, bo tam sa skroplone witaminy.</p><p>Dla odmiany czasem dusze na patelni z przyprawami. Zawsze mam jaskrawo zielone w kazdej metodzie gotowania, nie traca koloru nawet na drugi dzien.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1603212, member: 2354"] Ja gotuje na parze od lat brokuly, kalafior, nawet mini marchewke, ale nie w szybkowarze (bo nie mam), tylko na rozkladanym sitku w garnku nad woda, ktora wytwarza pare. Gotuje sie szybko, od 5-10 min. w zaleznosci od twardosci jarzyn i jak miekkie chce miec. Brokuly maja twarde lodygi, ale w nich jest najwiecej witamin, ja tylko obieram z twardej skorki, kroje na plasterki i gotuje razem z glowkami na parze. Wode z dna garnka uzywam do zupy, bo tam sa skroplone witaminy. Dla odmiany czasem dusze na patelni z przyprawami. Zawsze mam jaskrawo zielone w kazdej metodzie gotowania, nie traca koloru nawet na drugi dzien. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Brokuły z patelni
Top
Bottom