Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Bucatini po diabelsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1511451" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Shinju, </strong>podkreśliłam boldem to, co Cię niepokoiło. Ten sos ma sie gotować tak długo, <strong>aż stanie się gęsty.</strong> W tym czasie wygotuje się i wyparuje nadmiar części wodnistych. Pozostanie gęsty, aromatyczny sos, w sam raz do podanej ilości makaronu. Oczywiście możesz ugotować tego makaronu więcej, nic nie stoi na przeszkodzie., albo zrobić rzadszy sos. Ja lubię gęste sosy, które świetnie trzymają się makaronów. Wszelkie modyfikacje dopuszczalne, zgodnie z upodobaniami biesiadników. Pozdrawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1511451, member: 10341"] [B]Shinju, [/B]podkreśliłam boldem to, co Cię niepokoiło. Ten sos ma sie gotować tak długo, [B]aż stanie się gęsty.[/B] W tym czasie wygotuje się i wyparuje nadmiar części wodnistych. Pozostanie gęsty, aromatyczny sos, w sam raz do podanej ilości makaronu. Oczywiście możesz ugotować tego makaronu więcej, nic nie stoi na przeszkodzie., albo zrobić rzadszy sos. Ja lubię gęste sosy, które świetnie trzymają się makaronów. Wszelkie modyfikacje dopuszczalne, zgodnie z upodobaniami biesiadników. Pozdrawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Bucatini po diabelsku
Top
Bottom