- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Makaron gotować
1 swieża papryczkę chili pozbawić pestek i pokroić w bardzo cienkie paseczki
150 g mascarpone wymieszac z 2 łyzkami wody, w której gotuje sie makaron
pęczek bazylii posiekac / porwać, dodac do sera, dodac papryczkę
doprawić : solą , pieprzem i gałką muszkat.
zetrzeć sporo parmezanu
makaron dokładnie wymieszac z serem, wsypać parmezan
1 swieża papryczkę chili pozbawić pestek i pokroić w bardzo cienkie paseczki
150 g mascarpone wymieszac z 2 łyzkami wody, w której gotuje sie makaron
pęczek bazylii posiekac / porwać, dodac do sera, dodac papryczkę
doprawić : solą , pieprzem i gałką muszkat.
zetrzeć sporo parmezanu
makaron dokładnie wymieszac z serem, wsypać parmezan
