Budyn After eight
1 litr mleka
3 jajka
1 torebka wanilliny
100 ml syropu mietowego
80 g di cukru
120 g maki zimniaczanej
czekolada starta lub w wiorkach
- zrobic budyn / bez czekolady / i wlac go do formy keksowej / wylozoenj folia przezroczysta /
- wstawic do lodowki
- kiedy bedzie wystarczajaco gesty, odwrocic go, zdjac forme i polac stopiona czekolada
- mozna zrobic w miseczkach
1 litr mleka
3 jajka
1 torebka wanilliny
100 ml syropu mietowego
80 g di cukru
120 g maki zimniaczanej
czekolada starta lub w wiorkach
- zrobic budyn / bez czekolady / i wlac go do formy keksowej / wylozoenj folia przezroczysta /
- wstawic do lodowki
- kiedy bedzie wystarczajaco gesty, odwrocic go, zdjac forme i polac stopiona czekolada
- mozna zrobic w miseczkach