- Sie 14, 2005
- 944
- 0
- 0
Jeśli komuś przejadł się zwykły budyń, albo dzieci (tak jak moje
) nie pociąga widok tego zwykłego deseru, to można go tak przerobić, żeby jednak zniknął bardzo szybko
Przepis:
2 budynie śmietankowe
2 budynie czekoladowe
Oba budynie ugotować oddzielnie w połowie zalecanej ilości mleka. Wylewać partiami na duuuuży głeboki talerz albo inne coś, co ma płaskie dno, a nie półokrągłe, jak miska.
Wstawić do lodówki, kroić w kostkę. Fajne by było z bitą śmietaną, polewą czekoladową, albo chociaż z posypką czekoladową...no, ja nie miałam
A takie o wychodzi:


Przepis:
2 budynie śmietankowe
2 budynie czekoladowe
Oba budynie ugotować oddzielnie w połowie zalecanej ilości mleka. Wylewać partiami na duuuuży głeboki talerz albo inne coś, co ma płaskie dno, a nie półokrągłe, jak miska.
Wstawić do lodówki, kroić w kostkę. Fajne by było z bitą śmietaną, polewą czekoladową, albo chociaż z posypką czekoladową...no, ja nie miałam

A takie o wychodzi:

