Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Bulki pszenne na zytnim zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 32152" data-attributes="member: 80"><p>A ta Wloszka na jakim przepisie trenuje to podwojne wyrabianie : Na tym do ktorego link podalas : </p><p></p><p>Ja dotad tylko robilam chleb, w ktorym miesza sie zakwas z czescia maki i zostawia na noc, a rano dopiero dosypuje reszte skladnikow, wyrabia i piecze. Ale on wymaga duzego wyczucia z czasem drugiego wyrastania ( wlasciwie trzeciego, bo ten zakwas z maka tez w nocy rosna), ciut za dlugo i juz mamy plaski "blat" zamiast kopulki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 32152, member: 80"] A ta Wloszka na jakim przepisie trenuje to podwojne wyrabianie : Na tym do ktorego link podalas : Ja dotad tylko robilam chleb, w ktorym miesza sie zakwas z czescia maki i zostawia na noc, a rano dopiero dosypuje reszte skladnikow, wyrabia i piecze. Ale on wymaga duzego wyczucia z czasem drugiego wyrastania ( wlasciwie trzeciego, bo ten zakwas z maka tez w nocy rosna), ciut za dlugo i juz mamy plaski "blat" zamiast kopulki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Bulki pszenne na zytnim zakwasie
Top
Bottom