- Maj 5, 2010
- 1,297
- 0
- 0
Moja ulubiona , robię już od kilkunastu lat i zawsze znika.
3 kg buraków -zetrzeć na tarce
1 kg kapusty-poszatkować i sparzyć
1/2 kg cebuli-pokroić w kostkę
1 szkl octu
1 szkl oleju
1 łyżka soli
1/2 szkl cukru
3-4 łyżki maggi
zalewę gotujemy ,wkładamy warzywa i gotujemy razem 20 minut,wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 min.
3 kg buraków -zetrzeć na tarce
1 kg kapusty-poszatkować i sparzyć
1/2 kg cebuli-pokroić w kostkę
1 szkl octu
1 szkl oleju
1 łyżka soli
1/2 szkl cukru
3-4 łyżki maggi
zalewę gotujemy ,wkładamy warzywa i gotujemy razem 20 minut,wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 min.
Ostatnią edycję dokonał moderator: