Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Buraczki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="LaKafka" data-source="post: 1547509" data-attributes="member: 53296"><p>Bardzo podobne do Buraczków cioci Eli tutaj: <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15534" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15534</a></p><p>tylko tam cukru mniej i trochę inne proporcje. U mnie ta sałatka funkcjonuje już od kilku lat właśnie jako Buraczki Cioci Eli (mój Połówek ma nawet Ciocię Elę żeby było śmieszniej, ale ona chyba w życiu żadnych przetworów nie robiła). Tanie i szybko się robi.</p><p>Ja robię z octem winnym 6% i odstawiam na całą noc. Reszta podobnie. Pyszne zarówno na zimno jak i podgrzane jako jarzynka do obiadu. Część robię w niewielkich słoikach i zabieram jako sałatkę do pracy. </p><p>A na tej zalewie wychodzi najlepszy barszcz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LaKafka, post: 1547509, member: 53296"] Bardzo podobne do Buraczków cioci Eli tutaj: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15534"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15534[/URL] tylko tam cukru mniej i trochę inne proporcje. U mnie ta sałatka funkcjonuje już od kilku lat właśnie jako Buraczki Cioci Eli (mój Połówek ma nawet Ciocię Elę żeby było śmieszniej, ale ona chyba w życiu żadnych przetworów nie robiła). Tanie i szybko się robi. Ja robię z octem winnym 6% i odstawiam na całą noc. Reszta podobnie. Pyszne zarówno na zimno jak i podgrzane jako jarzynka do obiadu. Część robię w niewielkich słoikach i zabieram jako sałatkę do pracy. A na tej zalewie wychodzi najlepszy barszcz. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Buraczki
Top
Bottom