Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Cannelloni con spinaci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ToMagda" data-source="post: 50912" data-attributes="member: 72"><p>canelloni nigdy nie obgotowywałam i zawsze są mięciutkie po upieczeniu. Ale na lazanii to się przejechałam. Kupłam płaty Lubelli, bo innych nie było w slkepie. I choć na opakowaniu pisało, by obgotować, to ja wzorem włoskich makaronów tego nie zrobiłam. I wyszło twarde, choć zalane było sosem i z godzinę leżakowało w tym sosie przed pieczeniem, więc teoretycznie powinno nasiąknąć. Top, co mi z paczki pozostało obgotuję , jak będę następnym razem robić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ToMagda, post: 50912, member: 72"] canelloni nigdy nie obgotowywałam i zawsze są mięciutkie po upieczeniu. Ale na lazanii to się przejechałam. Kupłam płaty Lubelli, bo innych nie było w slkepie. I choć na opakowaniu pisało, by obgotować, to ja wzorem włoskich makaronów tego nie zrobiłam. I wyszło twarde, choć zalane było sosem i z godzinę leżakowało w tym sosie przed pieczeniem, więc teoretycznie powinno nasiąknąć. Top, co mi z paczki pozostało obgotuję , jak będę następnym razem robić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Cannelloni con spinaci
Top
Bottom