Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
CANNELLONI FASZEROWANE
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="rybkaro" data-source="post: 423424" data-attributes="member: 2655"><p>Składniki :</p><p>2 marchewki</p><p>4-6 różyczki brokuła </p><p>1 cebula</p><p>5-7 pieczarek</p><p>mała namoczona bułeczka</p><p>2 ząbki czosnku</p><p>3-4 łyżki żóltego sera (gołda)</p><p>makaron cannelloni około 16 rurek</p><p></p><p>Sos:</p><p>ser do posypania</p><p>woda tak aby zalać makaron</p><p> 4-5 łyżeczek przecieru pomidorowego</p><p> </p><p>Obrane marchewki ,pokrojone w talarki i oczyszczone różyczki brokuła ugotować na parze. </p><p></p><p>[ATTACH=full]4583[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p></p><p>pieczarki i cebule obrać ,pokroić w kostke podsmarzyc na oleju</p><p>w misce połączyć podsmarzone pieczarki ,cebulke, ugotowane na parze jarzynki(pokroić wdrobną kostke)</p><p>dodać odćiśniętą bułeczke ,zmiażdżony czosnek i starty żółty ser doprawić solą i pieprzem wymieszać</p><p>i faszerować surowe rurki makaronu</p><p>[ATTACH=full]4584[/ATTACH]</p><p>Ułorzyć w naczyniu zaroodpornym i zalać wodą rozrobioną z przecierem pomidorowym,tak aby ostatnie </p><p>rurki były zalane do połowy posypać startym serem i zapiekać pod przykryciem 200 st.przez 30-40 min.</p><p>aż rurki będą miękkie </p><p> </p><p>[ATTACH=full]4586[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]4587[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rybkaro, post: 423424, member: 2655"] Składniki : 2 marchewki 4-6 różyczki brokuła 1 cebula 5-7 pieczarek mała namoczona bułeczka 2 ząbki czosnku 3-4 łyżki żóltego sera (gołda) makaron cannelloni około 16 rurek Sos: ser do posypania woda tak aby zalać makaron 4-5 łyżeczek przecieru pomidorowego Obrane marchewki ,pokrojone w talarki i oczyszczone różyczki brokuła ugotować na parze. [ATTACH=full]4583[/ATTACH] pieczarki i cebule obrać ,pokroić w kostke podsmarzyc na oleju w misce połączyć podsmarzone pieczarki ,cebulke, ugotowane na parze jarzynki(pokroić wdrobną kostke) dodać odćiśniętą bułeczke ,zmiażdżony czosnek i starty żółty ser doprawić solą i pieprzem wymieszać i faszerować surowe rurki makaronu [ATTACH=full]4584[/ATTACH] Ułorzyć w naczyniu zaroodpornym i zalać wodą rozrobioną z przecierem pomidorowym,tak aby ostatnie rurki były zalane do połowy posypać startym serem i zapiekać pod przykryciem 200 st.przez 30-40 min. aż rurki będą miękkie [ATTACH=full]4586[/ATTACH] [ATTACH=full]4587[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
CANNELLONI FASZEROWANE
Top
Bottom