Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Caponata
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1349188" data-attributes="member: 140"><p>Potrawa bardzo włoska, bardzo smaczna, godna polecenia. Podobna trochę do briami, chociaż kapary i ocet kierują smak w kierunku nieznacznym ale bardziej ostrzejszych doznań . Jak dla mnie oliwki to przysłowiowe dwa grzyby w barszczu, czyli następnym razem ich nie będzie, a że powtórka będzie to jest pewne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1349188, member: 140"] Potrawa bardzo włoska, bardzo smaczna, godna polecenia. Podobna trochę do briami, chociaż kapary i ocet kierują smak w kierunku nieznacznym ale bardziej ostrzejszych doznań . Jak dla mnie oliwki to przysłowiowe dwa grzyby w barszczu, czyli następnym razem ich nie będzie, a że powtórka będzie to jest pewne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Caponata
Top
Bottom