Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Cappuccino
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 64005" data-attributes="member: 90"><p>Nie jest sztywne jak galaretka ale też nie takie lekkie jak piana z białek ubita na sztywno. Jest takie raczej maziste trochę, no nie wiem jak to określić. Ja właśnie zrobiłam, tylko jeszcze położę górną warstwę biszkoptów i polewę. Zamieszczę fotkę, tylko chyba dopiero jutro, jak zastygnie trochę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 64005, member: 90"] Nie jest sztywne jak galaretka ale też nie takie lekkie jak piana z białek ubita na sztywno. Jest takie raczej maziste trochę, no nie wiem jak to określić. Ja właśnie zrobiłam, tylko jeszcze położę górną warstwę biszkoptów i polewę. Zamieszczę fotkę, tylko chyba dopiero jutro, jak zastygnie trochę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Cappuccino
Top
Bottom