Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Carpaccio z jajek i ogórka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 845606" data-attributes="member: 2721"><p><span style="font-size: 26px">[ATTACH=full]40590[/ATTACH]</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, pokroić w plasterki. Ogórka obrać ze skóry, także pokroić. Jajka i ogórka ułożyć w salaterce, zalać dressingiem i posypać szczypiorkiem. Podawać ze świeżym pieczywem. </span></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Derssing:</span></p><p><span style="font-size: 26px">4 łyżki jogurtu naturalnego</span></p><p><span style="font-size: 26px">4 łyżki gęstej śmietany</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 łyżka majonezu</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 łyżeczka musztardy</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 mały przeciśnięty ząbek czosnku</span></p><p><span style="font-size: 26px">1/2 łyżeczki octu</span></p><p><span style="font-size: 26px">sól i pieprz do smaku.</span><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">Inspirowane przepisem z czasopisma Tina Koch & Back-Ideen, April 2009</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 845606, member: 2721"] [SIZE=10][ATTACH=full]40590[/ATTACH] Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, pokroić w plasterki. Ogórka obrać ze skóry, także pokroić. Jajka i ogórka ułożyć w salaterce, zalać dressingiem i posypać szczypiorkiem. Podawać ze świeżym pieczywem. [/SIZE] [SIZE=10]Derssing:[/SIZE] [SIZE=10]4 łyżki jogurtu naturalnego[/SIZE] [SIZE=10]4 łyżki gęstej śmietany[/SIZE] [SIZE=10]1 łyżka majonezu[/SIZE] [SIZE=10]1 łyżeczka musztardy[/SIZE] [SIZE=10]1 mały przeciśnięty ząbek czosnku[/SIZE] [SIZE=10]1/2 łyżeczki octu[/SIZE] [SIZE=10]sól i pieprz do smaku.[/SIZE][SIZE=8] Inspirowane przepisem z czasopisma Tina Koch & Back-Ideen, April 2009[/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Carpaccio z jajek i ogórka*
Top
Bottom