Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Cebula faszerowana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aniq" data-source="post: 1394017" data-attributes="member: 3931"><p>Baardzo fajny przepis! Czeka w kolejce na zrobienie! Gdyby nie to, że odmroziłam już rybę, zabrałabym się za niego już dziś!</p><p>Chodzi mi taka cebula po głowie od lat, zawsze bałam sie tego rozbierania na części - Cinka jakoś to oswoiła tymi zdjęciami.</p><p></p><p>Dość podobnie ( ale bez twarogu i jajka - po prostu samo mięso) robię paprykę nadziewaną - myślę, że wieprzowina spokojnie się tu nada, tym bardziej, że na pewno jest tłuściejsza od indyka, więc powinna lepiej się trzymać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aniq, post: 1394017, member: 3931"] Baardzo fajny przepis! Czeka w kolejce na zrobienie! Gdyby nie to, że odmroziłam już rybę, zabrałabym się za niego już dziś! Chodzi mi taka cebula po głowie od lat, zawsze bałam sie tego rozbierania na części - Cinka jakoś to oswoiła tymi zdjęciami. Dość podobnie ( ale bez twarogu i jajka - po prostu samo mięso) robię paprykę nadziewaną - myślę, że wieprzowina spokojnie się tu nada, tym bardziej, że na pewno jest tłuściejsza od indyka, więc powinna lepiej się trzymać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Cebula faszerowana
Top
Bottom