Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Cebulowa po parysku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1601955" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Tatter,</strong> dopiero teraz weszłam na forum, więc dlatego9 tak długo się nie odzywałam. Nie jestem wybitną specjalistką od wswzystkich kuchni. Gotuję więc ściśle według podanych przepisów i.....jeśli coś mi zasmakuje, zamieszczam na forum.</p><p>Jeśli chodzi o te 120 stopni, to zalecała kuchnia francuska z Poradnika. Ja nie jestem zaprzyjażniona z moim elektrycznym piekarnikiem i na wszelki wypadek ustawiłam trochę więcej stopni. Ale to ja i mój zwariowany piekarnik. Z uwagą przeczytam Twoje uwagi, sądzę że inni też i chętnie się do nich zastosuję, bo zupa mi smakuje. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1601955, member: 10341"] [B]Tatter,[/B] dopiero teraz weszłam na forum, więc dlatego9 tak długo się nie odzywałam. Nie jestem wybitną specjalistką od wswzystkich kuchni. Gotuję więc ściśle według podanych przepisów i.....jeśli coś mi zasmakuje, zamieszczam na forum. Jeśli chodzi o te 120 stopni, to zalecała kuchnia francuska z Poradnika. Ja nie jestem zaprzyjażniona z moim elektrycznym piekarnikiem i na wszelki wypadek ustawiłam trochę więcej stopni. Ale to ja i mój zwariowany piekarnik. Z uwagą przeczytam Twoje uwagi, sądzę że inni też i chętnie się do nich zastosuję, bo zupa mi smakuje. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Cebulowa po parysku
Top
Bottom