Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Cebulowa po parysku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1602009" data-attributes="member: 10341"><p>W tych 120 stopniach ser ma tylko się rozpuścić. I się rozpuszcza.</p><p>Myślę, że każda z nas robi tę zupę trochę inaczej, co nie odbiera jej smaku.</p><p>Ja specjalnie powołałam się na Ludwika Lewina i skorzystałam z jego przepisu, bo mieszka on od wi9elu lat w Paryżu i pisuje w miesięczniku &quot;Kuchnia&quot;. A ja od lat śledzę jego poczynania i nigdy się na nich nie zawiodłam. Pozdrowienia i dobrej nocy. Już zasypiam nad klawiaturą i nie chcę palnąć czegoś bezsensownego. Do następnego spotkania.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1602009, member: 10341"] W tych 120 stopniach ser ma tylko się rozpuścić. I się rozpuszcza. Myślę, że każda z nas robi tę zupę trochę inaczej, co nie odbiera jej smaku. Ja specjalnie powołałam się na Ludwika Lewina i skorzystałam z jego przepisu, bo mieszka on od wi9elu lat w Paryżu i pisuje w miesięczniku "Kuchnia". A ja od lat śledzę jego poczynania i nigdy się na nich nie zawiodłam. Pozdrowienia i dobrej nocy. Już zasypiam nad klawiaturą i nie chcę palnąć czegoś bezsensownego. Do następnego spotkania. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Cebulowa po parysku
Top
Bottom