Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Cepeliny, kołduny ze wspaniałym nadzieniem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Noc Kairu" data-source="post: 1196701" data-attributes="member: 17426"><p>To ja zgadzam się z litewską gospodynią.Ziemniaków ugotowanych i zmielonych ma być taka sama ilość co tych surowych już odciśniętych.Jak się tą masę bardzo dokładnie wymiesza to nie trzeba dodawać ani mąki ani jajka ,masa jest zbita ,nie ciapie się.Łatwo oderwać kawałek uformować placuszek nałożyć farsz i zlepić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Noc Kairu, post: 1196701, member: 17426"] To ja zgadzam się z litewską gospodynią.Ziemniaków ugotowanych i zmielonych ma być taka sama ilość co tych surowych już odciśniętych.Jak się tą masę bardzo dokładnie wymiesza to nie trzeba dodawać ani mąki ani jajka ,masa jest zbita ,nie ciapie się.Łatwo oderwać kawałek uformować placuszek nałożyć farsz i zlepić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Cepeliny, kołduny ze wspaniałym nadzieniem*
Top
Bottom