Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Cevapcici
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 892024" data-attributes="member: 2354"><p>Co kraj to obyczaj, jadlam tylko bulgarskie kebabczeta, jaka kombinacja mies tam byla i czy z cebula czy bez, nie mam pojecia. Na bulgarskiej stronie podaja tylko te skladniki, co podalam wyzej. Mnie bardzo smakowaly, ale nie przecze, ze z innych kuchni moga byc tez bardzo dobre, albo nawet lepsze. Nie mam porownania, ale gdybym sama robila, to napewno bez sody. A wlasnie mam zamiar niedlugo zrobic wg. bulgarskich wskazan. Nie wiem, czy uda mi sie odtworzyc ten oryginalny smak, ale wyglad sie roznil z tych na zdjeciach podanych wyzej. To tak samo, jak bigos, kazdy robi inaczej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 892024, member: 2354"] Co kraj to obyczaj, jadlam tylko bulgarskie kebabczeta, jaka kombinacja mies tam byla i czy z cebula czy bez, nie mam pojecia. Na bulgarskiej stronie podaja tylko te skladniki, co podalam wyzej. Mnie bardzo smakowaly, ale nie przecze, ze z innych kuchni moga byc tez bardzo dobre, albo nawet lepsze. Nie mam porownania, ale gdybym sama robila, to napewno bez sody. A wlasnie mam zamiar niedlugo zrobic wg. bulgarskich wskazan. Nie wiem, czy uda mi sie odtworzyc ten oryginalny smak, ale wyglad sie roznil z tych na zdjeciach podanych wyzej. To tak samo, jak bigos, kazdy robi inaczej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Cevapcici
Top
Bottom