Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Cheesecake z bialą czekoladą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 661785" data-attributes="member: 4258"><p>Modyfikacje sprawdziły się. Mogę spokojnie napisac co zmieniłam. Cukru nie dodawałam wcale. Dodałam dodatkowo jeden serek Almette śmietankowy i dowaliłam jeszcze jedno jajko. Spód zrobiłam z mielonych migdałów. Czekolady białe ale o smaku bourbon-wanilia. </p><p>Smak - poezja (aż słów mi brak). A migdały cudownie podnoszą smak serniczka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 661785, member: 4258"] Modyfikacje sprawdziły się. Mogę spokojnie napisac co zmieniłam. Cukru nie dodawałam wcale. Dodałam dodatkowo jeden serek Almette śmietankowy i dowaliłam jeszcze jedno jajko. Spód zrobiłam z mielonych migdałów. Czekolady białe ale o smaku bourbon-wanilia. Smak - poezja (aż słów mi brak). A migdały cudownie podnoszą smak serniczka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Cheesecake z bialą czekoladą
Top
Bottom