Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Chicken - Dog, czyli piersi kurczaka nadziane parówką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1260794" data-attributes="member: 2721"><p><span style="font-size: 26px">Sympatyczna wariacja na temat kotleta z piersi kurczaka, dzięki której można szybko i łatwo odmienić codzienny obiad.</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">[ATTACH=full]71369[/ATTACH]</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span><span style="font-size: 26px">1 podwójna pierś kurczaka</span></p><p><span style="font-size: 26px">2 parówki dobrej jakości</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 jajko</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 łyżeczka musztardy</span></p><p><span style="font-size: 26px">bułka tarta do panierowania</span></p><p><span style="font-size: 26px">olej do smażenia</span></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Pierś kurczaka cienko rozbić (ok 5 mm, uważając jednak, by jej nie podziurawić), kształtując w miarę możliwości foremny prostokąt. Mięso podzielić na 4 kotlety. </span></p><p><span style="font-size: 26px">Parówki przeciąć w poprzek na pół. W każdy kawałek mięsa ścisło zawinąć połowę parówki.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Kolety maczać w jajku rozmieszanym z łyżeczką musztardy i panierować w bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na złoto.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1260794, member: 2721"] [SIZE=10]Sympatyczna wariacja na temat kotleta z piersi kurczaka, dzięki której można szybko i łatwo odmienić codzienny obiad. [ATTACH=full]71369[/ATTACH] [/SIZE][SIZE=10]1 podwójna pierś kurczaka[/SIZE] [SIZE=10]2 parówki dobrej jakości[/SIZE] [SIZE=10]1 jajko[/SIZE] [SIZE=10]1 łyżeczka musztardy[/SIZE] [SIZE=10]bułka tarta do panierowania[/SIZE] [SIZE=10]olej do smażenia[/SIZE] [SIZE=10]Pierś kurczaka cienko rozbić (ok 5 mm, uważając jednak, by jej nie podziurawić), kształtując w miarę możliwości foremny prostokąt. Mięso podzielić na 4 kotlety. [/SIZE] [SIZE=10]Parówki przeciąć w poprzek na pół. W każdy kawałek mięsa ścisło zawinąć połowę parówki.[/SIZE] [SIZE=10]Kolety maczać w jajku rozmieszanym z łyżeczką musztardy i panierować w bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na złoto.[/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Chicken - Dog, czyli piersi kurczaka nadziane parówką*
Top
Bottom