Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Chiles rellenos de picadillo, papryka nadziewana słodko-pikantnym farszem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1591863" data-attributes="member: 2354"><p>Tatter - dziekuje za odpowiedz. Nie wszyscy maja jednakowy styl pisania a interpretacja jest osobista. Jesli widze publikowane, podkreslam - publikowane przepisy, ktore maja duzo do zyczenia, to odnosze sie wlasnie do nich a nie do osoby, ktora je podaje na forum i uznanie, ze to jest zlosliwosc w stosunku do niej, specjalne wyszukiwanie - jest conajmniej niesprawiedliwe.</p><p>Ja chyba nigdy nie pisalam, ze przepisy, ktore podawalam sa najlepsze. Moge czegos nie pamietac, ale nigdy nie pisalam, ze tylko przepisy z podanych przezemnie zrodel sa najlepsze jak i to, ze wiem lepiej. Pisalam ze sa oryginalne i nic wiecej. Oczywiscie jednych szefow lubie bardziej niz innych, ale nie bylo moim zamiarem przekonywac ze tylko to jest warte uwagi, to juz jest interpretacja.</p><p>Jakkolwiek pisze - to ja pisze bez podtekstow, tylko dokladnie to, co mam na mysli, nikogo nie obrazam ani nie osadzam ani nie besztam publicznie, nie robie osobistych wycieczek - pisze tylko w temacie, a jakies domysly czy posadzenia to juz sa wzgledne i czyjes osobiste.</p><p>Wiesz, ja niczego nie ignorowalam, poprostu nie chcialam walkowac i uznalam ze masz racje, to nie ma o czym pisac.</p><p>W sprawie wyszukiwarki - to zdania nie zmienie, jest trudna i trudniejsza, niz na innych forach, ale dla rownowagi podam, ze bywaja tam tez prawdziwe dziwolagi zupelnie zniechecajace do korzystania. Wiem, ze to nie jest sprawa moderatorek, ale kiedys bylo podane szczegolowo jak sie nia poslugiwac. Myslalam, ze to podawala Joanna, ale glowy nie dam. Nie pamietam gdzie to bylo i prosilam o przypomnienie, a nie komentowanie takie czy inne.</p><p>Byloby prosciej podac link do tej konkretnej sprawy zamiast dywagowac. Nie uwazam, zeby moje odezwanie w tej sprawie mialo niewlasciwy ton i przykro mi, ze tak zostalo odebrane. A i owszem, zajrzalam do podanych linkow (a skad ta pewnosc, ze nie?) no i nie znalazlam tego wlasnie, o co prosilam. To byla inna dyskusja i inne wyjasnienie. To, co podala Dziunia - jest dobre, ale nie o to mi chodzilo, nie odpowiedzialam, bo juz dalam sobie spokoj.</p><p>Nieporozumienia sa zrodlem konfliktow, ale nie zawsze mozna kogos przekonac, ze jednak sie pomylil w ocenie. Spotkalam sie tu z zarzutami, ze pisze tylko poto zeby komus dokuczyc. No, ba, jesli ktos ma takie przekonania, to juz nie ma o czym mowic.</p><p>Czasem mylimy sie w ocenach innych, ktorych malo znamy, czasem jest zacietrzewienie, czy akurat mamy inne powody do irytacji w tym momencie i niechcacy to sie odbija, jednak takie gruntowne ruganie uwazam za przesade nawet ze stanowiska moderatora jesli juz mowimy o tonie. Ja bardzo sobie cenie Twoje doswiadczenie i wiadomosci kulinarne, ale czasem warto sie zastanowic jak i co sie komus mowi i moze moze pomyslec o wrazeniu tej osoby, tu troche mnie zaszokowalo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1591863, member: 2354"] Tatter - dziekuje za odpowiedz. Nie wszyscy maja jednakowy styl pisania a interpretacja jest osobista. Jesli widze publikowane, podkreslam - publikowane przepisy, ktore maja duzo do zyczenia, to odnosze sie wlasnie do nich a nie do osoby, ktora je podaje na forum i uznanie, ze to jest zlosliwosc w stosunku do niej, specjalne wyszukiwanie - jest conajmniej niesprawiedliwe. Ja chyba nigdy nie pisalam, ze przepisy, ktore podawalam sa najlepsze. Moge czegos nie pamietac, ale nigdy nie pisalam, ze tylko przepisy z podanych przezemnie zrodel sa najlepsze jak i to, ze wiem lepiej. Pisalam ze sa oryginalne i nic wiecej. Oczywiscie jednych szefow lubie bardziej niz innych, ale nie bylo moim zamiarem przekonywac ze tylko to jest warte uwagi, to juz jest interpretacja. Jakkolwiek pisze - to ja pisze bez podtekstow, tylko dokladnie to, co mam na mysli, nikogo nie obrazam ani nie osadzam ani nie besztam publicznie, nie robie osobistych wycieczek - pisze tylko w temacie, a jakies domysly czy posadzenia to juz sa wzgledne i czyjes osobiste. Wiesz, ja niczego nie ignorowalam, poprostu nie chcialam walkowac i uznalam ze masz racje, to nie ma o czym pisac. W sprawie wyszukiwarki - to zdania nie zmienie, jest trudna i trudniejsza, niz na innych forach, ale dla rownowagi podam, ze bywaja tam tez prawdziwe dziwolagi zupelnie zniechecajace do korzystania. Wiem, ze to nie jest sprawa moderatorek, ale kiedys bylo podane szczegolowo jak sie nia poslugiwac. Myslalam, ze to podawala Joanna, ale glowy nie dam. Nie pamietam gdzie to bylo i prosilam o przypomnienie, a nie komentowanie takie czy inne. Byloby prosciej podac link do tej konkretnej sprawy zamiast dywagowac. Nie uwazam, zeby moje odezwanie w tej sprawie mialo niewlasciwy ton i przykro mi, ze tak zostalo odebrane. A i owszem, zajrzalam do podanych linkow (a skad ta pewnosc, ze nie?) no i nie znalazlam tego wlasnie, o co prosilam. To byla inna dyskusja i inne wyjasnienie. To, co podala Dziunia - jest dobre, ale nie o to mi chodzilo, nie odpowiedzialam, bo juz dalam sobie spokoj. Nieporozumienia sa zrodlem konfliktow, ale nie zawsze mozna kogos przekonac, ze jednak sie pomylil w ocenie. Spotkalam sie tu z zarzutami, ze pisze tylko poto zeby komus dokuczyc. No, ba, jesli ktos ma takie przekonania, to juz nie ma o czym mowic. Czasem mylimy sie w ocenach innych, ktorych malo znamy, czasem jest zacietrzewienie, czy akurat mamy inne powody do irytacji w tym momencie i niechcacy to sie odbija, jednak takie gruntowne ruganie uwazam za przesade nawet ze stanowiska moderatora jesli juz mowimy o tonie. Ja bardzo sobie cenie Twoje doswiadczenie i wiadomosci kulinarne, ale czasem warto sie zastanowic jak i co sie komus mowi i moze moze pomyslec o wrazeniu tej osoby, tu troche mnie zaszokowalo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Chiles rellenos de picadillo, papryka nadziewana słodko-pikantnym farszem
Bottom