Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Chiles rellenos de picadillo, papryka nadziewana słodko-pikantnym farszem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1592278" data-attributes="member: 2354"><p>Cinko, strzal w dziesiatke. Zdaje mi sie, ze bylo jeszcze cos innego w temacie, ale to, co podalas jest bardzo pomocne. Wyrazny dowod, ze inne osoby tez maja problemy z wyszukiwarka. Byc moze uzycie jej nie jest trudne, ale trzeba znac &quot;szyfr&quot; albo miec smykalke do tego, najgorzej z pamietaniem czyj to byl przepis. Bywaja wyszukiwarki prostsze, ktos by mogl cos zasugerowac na temat uprostrzenia, chocby do Grzecha, zeby podal dalej, ale nikt nie ma odwagi, dlaczego? Jednak przypomnienie wyjasnien nic nie kosztuje, a dochodza nowe osoby, ktore nie wiedza, ze bylo cos na ten temat.</p><p></p><p>Tu wyraze swoje zdziwienie Joanno. Przytoczylas moja wypowiedz:</p><p>&quot;Nie oczekiwalam niczego poza zwykla odpowiedzia, ze dostala.&quot; </p><p>z ktorej jasno wynika, ze chodzilo mi o to, ze dostalas i nic wiecej. Dlaczego mowa o wyrazach jakichs wdziecznosci? Czy to nie jest typowe dorabianie uszu? Co innego przepis dla ogolu, a co innego zadedykowany. Tu mi wytknieto, czego nie napisalam, a powinnam, wiec jak to wogole wyglada? Mniejsza z tym, ale osobiste animozje, a funkcja piastowana to dwie rozne rzeczy. </p><p>Seniorko, ja tez jestem starsza pani, moze nawet starsza od Ciebie, przemysl sobie te kasliwa wypowiedz, ale nie mam zalu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1592278, member: 2354"] Cinko, strzal w dziesiatke. Zdaje mi sie, ze bylo jeszcze cos innego w temacie, ale to, co podalas jest bardzo pomocne. Wyrazny dowod, ze inne osoby tez maja problemy z wyszukiwarka. Byc moze uzycie jej nie jest trudne, ale trzeba znac "szyfr" albo miec smykalke do tego, najgorzej z pamietaniem czyj to byl przepis. Bywaja wyszukiwarki prostsze, ktos by mogl cos zasugerowac na temat uprostrzenia, chocby do Grzecha, zeby podal dalej, ale nikt nie ma odwagi, dlaczego? Jednak przypomnienie wyjasnien nic nie kosztuje, a dochodza nowe osoby, ktore nie wiedza, ze bylo cos na ten temat. Tu wyraze swoje zdziwienie Joanno. Przytoczylas moja wypowiedz: "Nie oczekiwalam niczego poza zwykla odpowiedzia, ze dostala." z ktorej jasno wynika, ze chodzilo mi o to, ze dostalas i nic wiecej. Dlaczego mowa o wyrazach jakichs wdziecznosci? Czy to nie jest typowe dorabianie uszu? Co innego przepis dla ogolu, a co innego zadedykowany. Tu mi wytknieto, czego nie napisalam, a powinnam, wiec jak to wogole wyglada? Mniejsza z tym, ale osobiste animozje, a funkcja piastowana to dwie rozne rzeczy. Seniorko, ja tez jestem starsza pani, moze nawet starsza od Ciebie, przemysl sobie te kasliwa wypowiedz, ale nie mam zalu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Chiles rellenos de picadillo, papryka nadziewana słodko-pikantnym farszem
Bottom