Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Chinese Flatbread with Scallions-na grilla :-)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 505535" data-attributes="member: 2980"><p>Sliczne zdjecia Akulko. A co do smaku, to wlasnie dlatego sie pytalam, czy nie lepiej zmieszac z maka razowa pszenna. Kiedys robilam takie indyjskie placki, chapati, o ile sie nie myle, i najlepsze byly wlasnie pszennej razowej lub nawet pszenno-zytnie. Probowlam potem z samej bialej maki i wyszly takie wlasnie malo wyraziste. Jak tylko bede miala okazje to zrobie - lubie takie chrupiace placki i podam moja wersje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 505535, member: 2980"] Sliczne zdjecia Akulko. A co do smaku, to wlasnie dlatego sie pytalam, czy nie lepiej zmieszac z maka razowa pszenna. Kiedys robilam takie indyjskie placki, chapati, o ile sie nie myle, i najlepsze byly wlasnie pszennej razowej lub nawet pszenno-zytnie. Probowlam potem z samej bialej maki i wyszly takie wlasnie malo wyraziste. Jak tylko bede miala okazje to zrobie - lubie takie chrupiace placki i podam moja wersje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Chinese Flatbread with Scallions-na grilla :-)
Top
Bottom