Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
chleb alzacki z ziarnem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 150569" data-attributes="member: 232"><p>ja je tylko dobrze odsaczylam - nie byly suche. Faktem jest, ze majac doswiadczenia z ziarnem podobne jak Twoje, gotowalam je troche dluzej niz kazano, wyraznie byly miekkie a potem moczylam dluzej niz 12 godzin.</p><p></p><p>Przy okazji zapytam: Twoj chleb na piwie. Upieklam go wczoraj w nocy jak juz pisalam, ale po przekrojeniu nie jestem w 100 procentach zadowolona. Mogl wyrosnac wiecej, mial potencjal widac to po dzuirach. Zastanawiam sie co zrobilam zle: jaka jeste temp piwa ? czy potem studzisz piwo calkiem przed wlaniem zakwasu ??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 150569, member: 232"] ja je tylko dobrze odsaczylam - nie byly suche. Faktem jest, ze majac doswiadczenia z ziarnem podobne jak Twoje, gotowalam je troche dluzej niz kazano, wyraznie byly miekkie a potem moczylam dluzej niz 12 godzin. Przy okazji zapytam: Twoj chleb na piwie. Upieklam go wczoraj w nocy jak juz pisalam, ale po przekrojeniu nie jestem w 100 procentach zadowolona. Mogl wyrosnac wiecej, mial potencjal widac to po dzuirach. Zastanawiam sie co zrobilam zle: jaka jeste temp piwa ? czy potem studzisz piwo calkiem przed wlaniem zakwasu ?? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
chleb alzacki z ziarnem
Top
Bottom