Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
chleb alzacki z ziarnem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 158963" data-attributes="member: 231"><p>no właśnie, chcałam jeszcze zaznaczyć, że po prostu ten chlebuś nie trafił w moje podniebienie - bo cała reszta jest super: ziarna miękkie, urósł ładnie z małą ilością drożdzy...</p><p></p><p>Mirabbelko i uwierz mi, nie był prosty w obsłudze. Tak jak pisałam wyżej, moja maszyna sobie z nim nei dała rady i musiałam ten kilogram masy ręcznie wyrabiać (było lepkie i twarde, zreszta zadna różnica jakie, po prostu wolę jak maszyna to robi). W pewnym momencie zaczelam wyrabiac w maszynie partiwami, ale tez neizbyt jej szło...</p><p></p><p>ja na ten z kminkiem pewnie się zdecyduję, ale narazie się zastanawiam nady tym drugim z ziemniakami i codziennym. Który byś poleciła na jutro?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 158963, member: 231"] no właśnie, chcałam jeszcze zaznaczyć, że po prostu ten chlebuś nie trafił w moje podniebienie - bo cała reszta jest super: ziarna miękkie, urósł ładnie z małą ilością drożdzy... Mirabbelko i uwierz mi, nie był prosty w obsłudze. Tak jak pisałam wyżej, moja maszyna sobie z nim nei dała rady i musiałam ten kilogram masy ręcznie wyrabiać (było lepkie i twarde, zreszta zadna różnica jakie, po prostu wolę jak maszyna to robi). W pewnym momencie zaczelam wyrabiac w maszynie partiwami, ale tez neizbyt jej szło... ja na ten z kminkiem pewnie się zdecyduję, ale narazie się zastanawiam nady tym drugim z ziemniakami i codziennym. Który byś poleciła na jutro? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
chleb alzacki z ziarnem
Top
Bottom