Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb b. chrupiący na piwnym zakwasie, łatwy i bez drożdży
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 274870" data-attributes="member: 1300"><p>Udało mi się zdobyć piwo. Akuratnie mama miała jedno w lodówce, więc jej porwałam. Zrobiłam wczoraj zaczyn, odstawiłam na noc i nic specjalnego się z nim nie stało do rana. Jedyne, co to się rozwarstwił i tyle. Czy on miał urosnąć czy zbąbelkować?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 274870, member: 1300"] Udało mi się zdobyć piwo. Akuratnie mama miała jedno w lodówce, więc jej porwałam. Zrobiłam wczoraj zaczyn, odstawiłam na noc i nic specjalnego się z nim nie stało do rana. Jedyne, co to się rozwarstwił i tyle. Czy on miał urosnąć czy zbąbelkować? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb b. chrupiący na piwnym zakwasie, łatwy i bez drożdży
Top
Bottom